Talking Minds är mycket stolta över att få presentera Judith Wolst som en av våra nya talare.

Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av digitalt förändringsarbete i näringslivet. Judith har bland annat grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure, varit nyckelperson i två svenska valrörelser och ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication. Judith blev utsedd till Supertalang redan år 2009 och hon medverkar löpande i svensk media som digital expert.

Som talare är Judith en av Sveriges skarpaste inom sitt område och har en förmåga att engagera och entusiasmera sin publik. Hon presenterar sina budskap på ett både lättbegripligt och underhållande sätt. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för målgruppen hon föreläser för.

EXEMPEL PÅ FÖRELÄSNING MED JUDITH WOLST:

Hur digitaliseringen påverkar människan, företagen och samhället-
Digitaliseringen handlar inte bara om teknik utan om förändrade beteenden och det skifte som just nu sker i vårt samhälle. Det mesta pekar på att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och dessutom i en allt snabbare takt. Judith går på ett konkret sätt igenom den förändringsresa som har ägt rum, vart framtidskompassen pekar och vilka krav det ställer på människan och företagen.

Läs mer om hennes föreläsningar HÄR. 

Fotograf: Maria Östlin.

Dela nyheten