Var tänker du tillbringa din sommar?
Det blir en hel del hemma med utflykter över en dag eller två. Arkösund blir det definitivt och kanske en sväng till Sundsvall där jag bodde i 18 år. Ev också några veckor på nordkusten i Egypten bland släkt och vänner!

Tips på ditt bästa sommarnöje?
Älskar att paddla så det är ett av mina stora nöjen!

Om du fick välja en person att ha en grillkväll med, vem skulle det vara och varför?
Min fru Mona, hon är min bästa vän, min partner in crime stora kärlek!

Ditt roligaste sommarminne?
Oj, hm…, svårt. Men ett av de starkaste är nog när jag tågluffade ensam den sommaren då jag fyllde 17 år! Annars en sommar på just nordkusten i Egypten där vi var tre veckor den gången, så lugnt, så vackert, så soft!

Fem snabba:
Strut eller bägare? Strut
Hav eller Sjö? Hav
Blåbär eller Hallon?Hallon 
Tidning eller Bok? Tidning (även fast jag är frestad att välja bok för det låter mer “intellektuellt” *ler*)
Sola eller Bada? Bada

Dela nyheten