Anders Hansen

Vill du öka din stresstålighet och ditt välmående, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Då ska du lyssna på Anders Hansen råd om att att röra på dig oftare! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns. Bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans.

Man vet i dag att den mänskliga hjärnan är enormt föränderlig. Det bildas ständigt nya hjärnceller och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre. Det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra ”mental växel”, till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig. Och alla som rör på sig får de här fördelarna, barn, vuxna och gamla.

Anders Hansen Hjärnstark

I Hjärnstark visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till bl.a. boken Hälsa på recept, vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental ”uppgradering”. Du får lära dig vad det beror på och du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.

Som föreläsare är Anders inspirerande och intressant och fångar sin publik med validerade fakta och glimten i ögat. Ett säkert kort till kickoff, inspirationsdagar eller ditt företagsevent.

Du ska anlita Anders Hansen när er verksamhet vill:

  • Öka förståelse för hjärnan och motionsvanor – Piggare personal
  •  Friskvård på riktigt.
  • Få förståelse hur vår nutida omgivning med alla nya media påverkar oss.

Anders Hansen har gästat tv-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, SVT:s Nobelstudion, Agenda och Vetenskapens värld m.fl.. Anders är även programledare i det populärvetenskapliga programmet ”Din Hjärna” som han också varit med att utveckla. Programmet sänds på SVT under hösten 2019.

Här kan du läsa mer Anders Hansens föreläsningar

Fotograf: Stefan Tell

Anders Hansen föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Friskvård
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Hjärnan
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Sport
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.