Andreas Jonsson

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta föreläsarna inom attitydförändring och målsättning i Sverige och är flitigt anlitad av såväl skolor som företag. Över 110 000 personer har redan sett och hört honom live, ett möte som inte bara ger intryck, utan sätter avtryck. Med ett brinnande engagemang och en stor dos humor talar Andreas om att må bra på riktigt, inifrån och ut, och att man för att förverkliga drömmar och mål måste börja med den viktigaste pusselbiten i livet- sig själv.

Andreas anlitas även flitigt genom hans mångåriga expertis och kompetens i arbetet med tonåringar och unga vuxna inom antidiskriminering, normbrytande pedagogik och rätten att älska sig själv.

Förslag på föreläsningar med Andreas Jonsson:

Online attityd – Vem är du på nätet? 
En högaktuell föreläsning om sociala beteenden på nätet, ett av det mest efterfrågade ämnena inom skolvärlden just nu. Vem är du på nätet? Skiljer den personen sig från vem du är i skolan, i klassrummet eller på fritiden med dina polare? Varför isåfall? Och hur gör jag som utsatt tonåring när jag känner mig kränkt av någon på nätet? Hur hanterar vi den onlinekultur som vuxit fram genom sociala medier, bloggar och internetforum? Föreläsningen berör vad lagen säger, vad får man egentligen göra och inte, konsekvenstänk, självkänsla och bekräftelsebehovet som finns starkare än någonsin.

Vad händer när bollen inte är rund? En föreläsning om fördomar, längtan att passa in och vad som händer när man inte gör det. Denna föreläsning handlar om utanförskap, önskan om att få passa
in i ett sammanhang och resan till att komma ut som den man egentligen är–att vara sig själv ett hundra procent. Föreläsningen berör även normer, fördomsproblematik, attitydförändring och vikten av att ta ansvar för sina handlingar. Andreas delar med sig av sina erfarenheter och berättar om sin uppväxt och skolgång, att hitta sin väg och våga tro på sig själv.
Genom att blanda humor med allvar och få publiken att vara delaktig i samtalet får publiken ta del av en sann historia som ger en rejäl dos feelgood.

Love yourself
Love yourself är en helt ny föreläsning där Andreas fokuserar på den viktigaste pussel biten i ditt liv–nämligen du. Du är den enda som kommer ha ett livslångt förhållande med dig själv, en ganska bra anledning att börja tycka om dig själv och trivas i sitt eget sällskap. Föreläsningen är helt fristående, men funkar perfekt som en uppföljning på ”Vad händer när bollen inte är rund?” Föreläsningen tar upp vad det är som gör oss till dem vi är, vem som äger rätten att bestämma vem vi är och hur vi ska vara. Andreas arbetar interaktivt med publiken med frågor inom fördomsproblematik, normer och kärleken till oss själva.

Andreas Jonsson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Barn
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Skola
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.