Anna Bellman

Hur vet du att din publik, oavsett om den är stor eller liten, tar till sig det du vill säga? Att få ett möte, en presentation eller en säljpitch att verkligen nå fram, skapa förändring eller inspiration, kräver en del. Anna Bellman ger på ett interaktivt och lustfyllt sätt konkreta tips som får dig att inse vad som fungerar till vem.

Anna Bellman är en mycket erfaren föreläsare, moderator och talartränare med stor erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och TV och arbetade under flera år som marknads- och kommunikationschef både inom it- och fastighetsbranschen. Hennes erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra och vana av direktsändningar, gör henne unik. Hon förstår ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med.

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan. Det ska levereras något som besökarna både ska inspireras och bli motiverade av så att det sker en förändring på hemmaplan. Det är den stora utmaningen. Anna älskar att tillsammans med kunden arbeta med mötet så att de mål som satts upp också nås. Med råge. Målet är att alltid överträffa förväntningarna.

Anna Bellman vet vad som fungerar när. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger Anna en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang.

Anna är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och medlem i ATD – Association for Talent Development.

Du ska anlita Anna Bellman när du/din verksamhet vill:

 • Skapa en närvaro och öppenhet hos publiken.
 • Få användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och personlig kommunikation.
 • Ha en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang.

 Anna Bellman  kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Exempel på föreläsningar:

 • Släpp retoriken – fokusera på publiken
  Oavsett om du ska hålla ett tal, en presentation eller en säljpitch så vill du nå fram, och helst slippa obehaget så många känner inför att tala inför andra. Få en boost och många användbara tips under en energifylld föreläsning om presentationsteknik som fungerar.
 • Det kommunikativa ledarskapet.
  Hur du kommunicerar det svåra och komplexa. Och när allt förändrar sig i en rasande takt – hur du får med dig andra på resan.
 • Skulle du köpa dig själv?
  Hur du ger ett gott intryck för att få andra att vilja köpa dina idéer, tankar, produkter och tjänster.
 • Människor är olika – kommunicera därefter
  Hur ser din personprofil ut och hur uppfattas du av andra? Lär dig vad som skiljer oss åt, de fyra olika temperamenten, hur olika människor kommunicerar och vad du kan göra för att verkligen nå fram – till alla.
 • Fånga de kritiska första 5 minuterna
  Tips på hur du fångar din publik de första kritiska minuterna och får dem att vilja höra mer.

Alternativa föreläsare

Mi Ridell

Anna Bellman föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Försäljning
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Kundservice
tag copy 4 Created with Sketch. Kundvård
tag copy 4 Created with Sketch. Presentationsteknik
tag copy 4 Created with Sketch. Retorik

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.