Anna-Lena Brundin

Anna-Lena Brundin är en av Sveriges främsta och mest välkända ståuppare. Hon kan även titulera sig författare, sångerska och föreläsare. Som ståuppare raljerar hon gärna frisk om bland annat åldersnojor, äktenskap och klimakteriet.

Anna-Lena Brundin fick sitt stora genombrott i Sverige som ena halvan av “Nancy & Carina” i tv-programmet “Daily Live” på 80-talet. På 90-talet var hon med i bland annat “Släng dig i brunnen” och “Söndagsöppet”. De yngre generationerna känner igen henne från den älskade julkalendern “Mysteriet på Greveholm”.

Anna-Lena är en skicklig svensk komiker och föreläsare. I sin föreläsning ”Kvinnligt, manligt, mänskligt” beskriver hon på ett underhållande sätt de olika roller som män och kvinnor har i olika situationer. Föreläsningen är en känslostorm, där humor, allvar och skratt blandas i en perfekt mix. Hennes framföranden är fyllda med energi, humor och värme. Anna-Lena är även en erfaren konferencier och moderator.

Du ska anlita Anna-Lena Brundin när du/din verksamhet vill:

  • Ge åhörarna ett framförande fyllt med energi, humor och värme.
  • Ha en säker, charmig, proffsig och rolig konferencier/moderator

Anna-Lena Brundin föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.