Anna Tebelius Bodin

 En 40.000-årig hjärna i en digital omvärld

Anna Tebelius Bodin är en kunnig, energirik och inspirerande föreläsare som enkelt förklarar psykologin bakom hur vi lär, samarbetar effektivt och hittar motivation. Sedan examen från Harvard University 2004 har hon varit runt i hela Sverige och utomlands och föreläst. Utgångspunkten är alltid hjärnan, men varje teori kopplas till realiteterna i vardagen. Det är konkret, upplysande och tankeväckande. Tempot är högt och interaktionen med deltagarna gör varje utbildning till ett direkt exempel på att det som förmedlas också fungerar.

Utbildningen på Harvard gav Anna insikter om hjärnan och tänkandet och väl hemkommen till Sverige omsatte hon sina kunskaper till konkreta metoder och började föreläsa parallellt med att undervisa. Hon har också skrivit uppskattade böcker om psykologin bakom lärande och motivation. Under 2017 kommer hennes fjärde bok som har titeln Vad varje pedagog bör veta.

Anna drivs av att höja ambitionen för hur vi arbetar effektivt och faktiskt åstadkommer förändringar i långtidsminnet. Hon vill att ansträngningar ska generera faktiska resultat och minska stressen. För att förbättra resultaten av utbildningsinsatser ger hon alternativ till vedertagna presentationsformer. Hon sticker också hål på spridda myter om hjärnan, motivationsfaktorer och målbyggande.

Deltagare på Annas utbildningar kommer ofta tillbaka för att få veta mer. Insikter om hjärnan väcker intresse, men Anna uppskattas också för sin höga kompetens, inspirerande ton och sin förmåga att hjälpa deltagare att förändra sitt sätt att tänka. De nya tankarna är vad som gör skillnad i deltagarnas arbetsliv och vardag.

Du ska anlita Anna Tebelius Bodin när du/din verksamhet vill:

  • Få verktyget till att förändra sättet att tänka på.
  • Lyssna till en expert som förklarar psykologin bakom hur vi lär.
  • Öka samarbetet och motivationen i verksamheten

Anna Tebelius Bodin föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Effektiva möten
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Hjärnan
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Lärande

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.