Brit Stakston

Brit Stakston är medie- och kommunikationsvetare och en av landets främsta experter inom digitalisering och strategisk kommunikation. Hon är en flitigt anlitad talare, inspiratör, workshopledare och moderator inom området. Energin och engagemanget bubblar hos Brit och det är tydligt att hon brinner för att hjälpa olika verksamheter att öka sin synlighet och genomslagskraft.

Efter sju års intensivt föreläsande om digitalisering har Brit lärt sig precis vilka utmaningar och möjligheter som det förändrade medielandskapet medför. Hon har vaskat fram de bästa och mest användbara redskapen för hur vi kan undvika misstagen och ta vara på chanserna som erbjuds, och hon älskar att dela med sig av denna värdefulla erfarenhet! Hon har suttit i regeringens Digitaliseringsråd under åren 2010-2014 och är idag ledamot i Presstödsnämnden.

Brit är grundare till den digitala tankesmedjan och byrån Stakston, som på olika sätt jobbar med att optimera och utnyttja digitaliseringen för verksamhets- och affärsutveckling. Dessutom är Brit en ofta anlitad expertkommentator inom frågor om just digitalisering, trendspaningar, sociala medier och medievanor.

Du ska anlita Brit Stakston när du/din verksamhet vill:

  • Undvika fallgroparna och utnyttja möjligheterna med digitalisering.
  • Få inspiration, idéer och konkreta verktyg på hur ni kan kommunicera smartare utåt.
  • Ha en dedikerad föreläsare som vet att lyfta fram det mest relevanta för just er verksamhet.

Alternativa föreläsare

Jacqueline Kothbauer | Judith Wolst

Brit Stakston föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Omvärld
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.