Johan Wester

Johan Wester har en oslagbar kvickhet och närvaro som konferencier. Hans skarpa intellekt, oemotståndliga humor och stora hjärta utgör den perfekta blandningen för att leda alla möjliga typer av arrangemang. Han får folk att ge det där lilla extra och bjuda på sig själva, är 100 % trygg och proffsig i sin roll, och är särskilt skicklig på att knyta knutar mellan olika trådar så att allt upplevs som en sammanvävd helhet.

Förutom att vara en särdeles skicklig konferencier är Johan också komiker, entreprenör och programledare. Han slog igenom på bred front, tillsammans med parhästen Anders Jansson, med humorserien Hipp Hipp!. Dessa två röjde även stora framgångar med den påföljande scenshowen Hipp Hipp! [paw rihk-titt] , samt Köp mjölk. Skriv bok.

Utöver ett gediget CV från livescenerna har Johan Wester också varit programledare för flera populära TV-program, såsom Intresseklubben, och kan även stoltsera med att vara flerfaldig vinnare av frågeprogrammet På Spåret.

När Johan inte har strålkastarna på sig jobbar han på produktionsbolaget Anagram, där han är grundare och delägare. Johan står bakom en lång rad kritikerrosade manus, både för TV, film och scenproduktioner. Han är också initiativtagare till flera olika events, bl.a. Lund Comedy Festival.

Du ska anlita Johan Wester när du/din verksamhet vill:

  • Anlita en konferencier som är både smart, rolig och erfaren.
  • Få ut något alldeles extra av ert arrangemang och dess programpunkter.
  • Ha en trygg moderator som med fingertoppskänsla kan blanda humor med allvar.

Alternativa föreläsare

David Hellenius | Anna-Lena Brundin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.