Johanna Nordström

Johanna är en av vår tids hetaste humorprofiler; med ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton på Instagram gör hon succé med sina sketcher.

Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå både på scen och framför kameran samt manusskrivande. 2015 testade hon stand up för första gången och 2019 är det folk från alla delar av Sverige som tar sig till Stockholm för att se hennes shower.

Samtal som du kan boka Johanna för:

Hur lyckas du med sociala medier?
På två år lyckades Johanna nå 50,000 följare på Twitter, idag över 150,000. Därefter började hon bygga sitt kont0 på Instagram istället, och på ett år hade hon 120,000 följare, nu över 170 000. Johanna berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

Hur når vi ut politisk till unga?
Johanna har tillsammans med Irena Pozar drivit Politikpodden 800k. En podd till för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej. Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga? Och hur når man unga bäst? Fråga Johanna!

Alternativa föreläsare

Fanny Josefine Ahlfors

Foto: Johanna Pettersson

Johanna Nordström föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Influencer
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Politik
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.