Lars Einar Engström

Lars Einar Engström är en svensk psykolog, författare och föreläsare som har gjort sig ett namn som krönikör och debattör, både i Sverige och utomlands. Tack vare sin mångåriga och breda kompetens, sitt engagemang i jämställdhetsfrågor och böckernas genomslag såväl nationellt som internationellt, föreläser han i flera av världens hörn. 2007 blev han uppsatt på FN:s lista över män som arbetar med jämställdhetsfrågor i ett större perspektiv.

Under åren 2008-2016 var Engström knuten till den i New York-baserade organisationen Catalys där han var med och startade projektet MARC, som vänder sig till män i chefsposition som vill arbeta med jämställdhet och mångfald. Han har även föreläst på flera universitet i frågor kring ledarskap och mångfald, såsom Yale University, USA och Australian National University i Canberra, samt ett flertal universitet och högskolor i Europa. Engström har bott och arbetat i Frankrike och England och har föreläst i ett femtontal länder. Han har varit med och startat flera företag och suttit i ett tiotal styrelser.

Du ska anlita Lars Einar Engström när du/din verksamhet vill:

  • Ha en skräddarsydd inspirationsföreläsning.
  • Öka era kunskaper kring jämställdhetsfrågor i ett större perspektiv.
  • Få proffsighet till ert arrangemang.

Lars Einar skräddarsyr sin föreläsning helt efter era önskemål.

Alternativa föreläsare

Seher Yilmaz | Hampus Nessvold

Lars Einar Engström föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Barn
tag copy 4 Created with Sketch. Föräldraskap
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Jämställdhet
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.