Michael Halvarson

Michael Halvarson är magikern och komikern som med sitt unika artisteri gjort sig ett allt större namn på de internationella scenerna. Han är även en mycket uppskattad konferencier och programledare. Med över tjugo års erfarenhet inom event- och nöjesbranschen har han lång erfarenhet och stor rutin att leda evenemang och skapa en röd tråd. Hans utstrålning i kombination med hans professionalitet har gjort honom till en mycket uppskattad konferencier som med fördel även bokas till kvällens underhållning.

Som förste och ende svensk blev Michael 2006 handplockad att göra en huvudroll hos världens främsta internationella show, Cirque du Soleil. Det blev en fantastisk erfarenhet, med flera tusen föreställningar världen över. Michael har även synts i SVT:s lördagsunderhållning Helt magiskt och på BBC:s tittarsuccé The Magicians. Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Den lämpar sig lika bra för en svensk som en internationella åhörare och framförs på svenska eller engelska.

Förslag på föreläsning med Michael Halvarson:

FOKUS
Michael talar om konsten att hålla koncentrationen och fokusera på rätt saker. I en värld där vi ständigt förutsätts vara tillgängliga är det extra viktigt att kunna koppla bort bruset och koncentrera sig på det viktiga i stunden.

 

Alternativa föreläsare

Nassim Al Fakir

 

Fotograf: Peter Knutson

Michael Halvarson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Konferencier
tag copy 4 Created with Sketch. Kreativitet
tag copy 4 Created with Sketch. Magiker
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.