Mikaela Lauren

Mikaela Lauren är föreläsaren som delar med sig av ett oerhört gripande och inspirerande livsöde som får er att inse att ingenting är omöjligt så länge man är villig att kämpa tillräckligt hårt, och att det går att vända de största motgångar till framgång.

Mikaela har en bakgrund som elitsimmare med bl.a. 16 SM-guld och tre svenska rekord. När hon år 2004 lämnade simningen hamnade hon snett i livet vilket resulterade i ett fängelsestraff, efter att ha åkt fast för förvaring och distribution av dopingpreparat. Under tiden i fängelset studerade hon tränings – och näringslära samt ledde träningspass för andra intagna, vilket blev startskottet för hennes karriär som personlig tränare och senare proffsboxare.

När Mikaela avtjänat straffet sadlade hon som 30-åring om till boxare, där hennes talang i kombination med en oerhörd målmedvetenhet, kämparanda och stenhårt arbete resulterat i att hon år 2009 debuterade som proffsboxare, och idag har hela sex stycken VM-titlar!

Under tiden har Mikaela fått kämpa med att rentvå sitt namn och sin idrottskarriär efter fängelsestraffet, och är idag en mycket uppskattad föreläsare, tränare och inspiratör, och en stor förebild för framför allt många unga kvinnor. Hon har nominerats till det mycket prestigefulla Jerringpriset, deltagit i flera stora TV-program så som Mästarnas Mästare, och även den egna dokumentärserien ”Den dömda världsmästaren”.

Bakom den tuffa ytan träffar ni en otroligt ödmjuk, driven och närvarande människa, som med sin unika livshistoria inspirerar er att hitta glöden att nå era mål, att ta lärdom av era erfarenheter och inse att ingenting är omöjligt – ingen går oberörd efter att ha lyssnat på Mikaela Lauren.

Mikaelas föreläsningar kan även kombineras med ett roligt och tufft träningspass, givetvis anpassat efter den nivå deltagarna befinner sig på – perfekt för kick-offen och team-buildingen!

Alternativa föreläsare

Madeleine Vall Beijner Anna Lindberg

Mikaela Lauren föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Livsöden
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teambuilding
tag copy 4 Created with Sketch. Teamwork
tag copy 4 Created with Sketch. Träning
tag copy 4 Created with Sketch. Värderingar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.