Ola Lindholm

Ola Lindholm har jobbat med TV och media i snart 25 år och har haft stora framgångar på många olika scener.  Han startade Myror i Brallan, var med och skapade Wild Kids, har varit programledare för både egna talkshows och Melodifestivalen. Ola har har vunnit Kristallen två gånger och Grammis en gång.

2006 tog han över klassiska Kamratposten och gjorde tidningen till en succé återigen. Han jobbar för närvarande som producent och utvecklare på SVT och debuterade 2016 som författare på Bonnier Carlsen med en riktig bladvändare, Drömfångaren – Odjuret vaknar, som är ett hisnande äventyr för barn.

Trots alla framgångar har Ola även haft stora motgångar, både privat och professionellt. Nu kan ni boka en mycket spännande och rolig föreläsning med Ola som lär er bygga en självkänsla som står emot de motgångar livet kan kasta på en.

Alternativa föreläsare

Andreas Jonsson | Inger Hansson

Ola Lindholm föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Barn
tag copy 4 Created with Sketch. Självkänsla
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.