Oskar Kihlborg

Oskar är en av Sveriges mest erfarna äventyrare, föreläsare och fotografer. Han har över 25 års erfarenhet av en rad olika äventyr; klättring, dykning, segling, kajak, rodd, flygning och skidor. Den senaste passionen är fallskärmshoppning!

Han har varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under tuffa förhållanden. På ett underhållande och inspirerande sätt delar Oskar med sig av sina äventyr, tillsammans med fantastiska bilder och träffsäkra frågeställningar. Han berättar om hur hans utmaningar i utsatta situationer gett honom verktyg i livet och hur har använder sig av dessa i vardagen och yrkeslivet.

Hur får man ett team att fungera bra? Vilka är våra drivkrafter och hur kan vi använda oss av dem för att gemensamt nå våra mål? Hur vi måste lita på andra för att våga utmana oss själva. Att inte låta dina rädslor stå i vägen, utmana dig själv och uppleva nya dimensioner av vad du faktiskt klarar av.

Du ska anlita Oskar Kihlborg när du/din verksamhet vill:

  • Lyssna till en av Sveriges mest erfarna äventyrare.
  • Ta del av en professionell äventyrares framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem.
  • Ge åhörarna en oemotståndlig dos av motivation att våga utmana sig själva.

 

Alternativa föreläsare
Aron Anderson  |  Renata Chlumska

Oskar Kihlborg föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Äventyr
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.