Petra Månström

Petra Månström arbetade tidigare som kemist men valde att följa sin dröm om att bli journalist. Några år senare befann hon sig på ett redaktionsmöte hos Svenska Dagbladet där hon tackade ja till att springa Stockholm Marathon och blogga om det. Bloggen blev snabbt en av Sveriges största löparbloggar och Petra blev en inspirationsguru inom löpning.

Idag jobbar Petra som entreprenör och influencer med stort fokus på träning och hälsa. Sedan 2014 driver hon Maratonpodden; Sveriges största podd om uthållighetssporter med gäster som Thomas Wassberg, Marit Björgen och Björn Ferry. 2016 startade hon den nischade löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med folkkära löparstjärnan Malin Ewerlöf. Petra är också frilansjournalist med uppdragsgivare som Friskispressen, Hälsa & Fitness och Magasin Spring.

Petra är författare till den hyllade löparboken Det är bara att springa som gavs ut i mars 2014. Hon har utsetts till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer 2017 av Resumé, hennes blogg utsågs till årets bästa enligt Cision och hon har under flera år i rad utsetts till en av de 100 mäktigaste i svenska sportbranschen av tidningen Sportfack.

Du ska anlita Petra Månström när du/din verksamhet vill:

  • Ha en skräddarsydd inspirationsföreläsning.
  • Lyssna till en föreläsare inom målsättning och motivation.
  • Få motivation och inspiration till träning.

 

Alternativa föreläsare

Blossom Tainton | Fanny Ahlfors

 

Petra Månström föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Effektivitet
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Friskvård
tag copy 4 Created with Sketch. Hälsa
tag copy 4 Created with Sketch. Idrott
tag copy 4 Created with Sketch. Mål
tag copy 4 Created with Sketch. Målsättning
tag copy 4 Created with Sketch. Mentalinställning
tag copy 4 Created with Sketch. Träning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.