Soledad Piñero Misa

Soledad Piñero Misa är en otroligt kunnig, skarp och charmerande moderator, föreläsare och utbildare. Hon har arbetat med tongivande aktörer inom alla samhällets sektorer och har en unik erfarenhet av såväl den politiska sfären och näringslivet som de ideella och offentliga sektorerna.

Soledad är känd för att vara inspirerande och för att kunna alltid bemöta olika sorters grupper på ett personligt och professionellt vis. Hon går in i varje uppdrag med 100 % hjärta och engagemang och är otroligt uppskattad för sina insatser. Soledad har en bakgrund som Kanslichef för Ungdom Mot Rasism, handläggare för Ungdomarnas Demokratikommission, Generalsekreteraren för LSU (Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer) och ordförande för Röda Korsets Flyktingcenter.

Moderator och processledare
Soledad är en erfaren och väldigt uppskattad moderator och processledare. Med flera av Sveriges ledande företag, kommuner och organisationer som kunder har Soledad en omvittnad vana av att hantera ett brett spektra av frågor som exempelvis barns rättigheter, hållbar affärsutveckling och framtidens arbetsmarknad.

Soledad arbetar med ett specifikt verktyg där mycket engagemang läggs på förberedelser för att uppdraget ska bli så framgångsrikt som möjligt på plats. Fokus läggs på den röda tråden och på att panel och publik samverkar optimalt.

Att lotsa ett auditorium mellan inslag och talare på ett säkert, underhållande och professionellt sätt är ofta det som avgör vilket helhetsintryck deltagarna bär med sig. Soledad skräddarsyr alltid evenemanget efter uppdragsgivarens behov. Hon använder sig ofta av inkluderande metoder som gör att olika intressenter kan förenas och hon är auktoriserad processledare bland annat i Open Space och i Future Search.

Föreläsare och utbildare
Soledads föreläsningar och utbildningar lämnar ingen oberörd. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap, mänskliga rättigheter och entreprenörskap, som hon lyckas kombinera med en unik förmåga att dela med sig av sin kunskap på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Hennes föreläsningar är fyllda av berättelser kring hur vi kan agera för att leka oss till en bättra värld.
När hon processleder ledarskaps- och mångfaldsutbildningar varvas framgångsrika metoder såsom värderingsövningar, rollspel och interaktiva uppgifter, med teori och forskningsresultat.

Soledad Piñero Misa kan skräddarsy uppdragen efter era behov och önskemål, men här följer några exempel på hennes mest efterfrågade utbildningar och föreläsningar:

  • Lek dig till en bättre värld!
  • Hållbart ledarskap.
  • Utveckling genom mångfald.

Bland Soledads tidigare uppdragsgivare återfinns bl.a. Regeringskansliet, UNICEF, Scandia, RFSL, Vattenfall, Fairtrade, Sida, Volvo, Lärarförbundet, Södertörns högskola, DO, Swedbank, Konsthögskolan, Anna Lindhs minnesfond, Miljöpartiet – bara för att nämna några.

Alternativa föreläsare

Seher Yilmaz | Lars Einar Engström

Soledad Piñero Misa föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Mångfald
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.