Stefan Görwik

Vad krävs för att få med alla i teamet på förändringsresan mot nya framgångar? Stefan Görwik är talaren som med professionalism, humor och entusiasm ökar motivationen och arbetsglädjen i ert team. Stefan Görwik har lång erfarenhet som motivationsföreläsare, ledarskapsutbildare och förändringsledare. Han introducerade “action learning” i Sverige 1992 och bjuder på flera roliga framgångsexempel vilket gör varje föreläsning unik.

En förändring börjar ofta med frågan: Vad behöver vi förbättra?
Förbättringsförslagen omvandlas till mål. Målen får kraft genom motivation. Motivationen skapar handling som leder till resultat. Forskning visar att framgångsrika team präglas av en rak och öppen kommunikation som bygger på respekt och förtroende. När alla tar ansvar och vet vad, varför och hur arbetet skall utföras skapas engagemang, delaktighet och bättre resultat, vilket stärker företagskulturen.

Stefan Görwik kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar/teman:

  • Förändringar som förbättrar
  • Motivation och arbetsglädje
  • Framgångsrik teambuilding

Stefan situationsanpassar alltid sina föreläsningar och workshops utifrån uppdragsgivarens önskemål. En föreläsning för ABB:s ledningsgrupp växte till ett 5-årigt utbildningsuppdrag för tusentals medarbetare som beskrivs i ABB:s bok ”Växa med Förändring” där Stefan tillägnades ett eget kapitel för sina uppskattade insatser. Även DN, Di, TV4 och SvT har skrivit och gjort reportage om Stefans utbildningar.

Alternativa föreläsare

Hillevi Wahl | Gunnar Söderström

Stefan Görwik föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Management
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.