Thomas Erikson

Thomas Erikson är föreläsare, författare och specialist på kommunikation. Thomas har skrivit två böcker om mänskligt beteende och kommunikation; Omgiven av idioter kom ut 2014 och blev snabbt en gigantisk succé. Den finns idag på totalt 20 olika marknader och har sålts i över 350 000 exemplar bara i Sverige. Uppföljaren Omgiven av psykopater kom ut 2017 och behandlar ämnet manipulation. Boken skrevs av Thomas när han upptäckte att kunskapen han ville förmedla i sin första bok missbrukades av vissa läsare.

Thomas är en flitigt anlitad föreläsare med stor vana att prata inför både större och mindre grupper över hela Europa, och ger föreläsningar på både svenska och engelska. Han är expert på att fånga upp sin publik genom att använda verklig vetenskap varvad med en generös portion humor. Publiken känner igen sig i hans exempel och har lätt att relatera till de situationer som beskrivs på scen, och ofta blir en enskild föreläsning startskottet för ett långvarigt utvecklingsarbete.

En del människor hävdar på fullaste allvar att de är omgivna av idioter. Somliga mer än andra, lustigt nog. Och visst kan det vara ett problem att komma överens med andra ibland. Har du till exempel någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du sannerligen inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig fatta vad du säger – hur tydlig du än är. Lite i taget visar sig idioterna både här och där.

Thomas har genom åren tränat tusentals chefer i att bli bättre och mer effektiva i sitt ledarskap – och förstå människorna runt dem.

Du ska anlita Thomas Erikson när du/din verksamhet vill:

  • Vill lära dig praktiska och kraftfulla tekniker för att bli mer effektiv i sin kommunikation
  • Få en bättre förståelse för dina medarbetare
  • Lära dig möta och kommunicera med olika personlighetstyper
  • Få en vitamininjektion inom organisationen, oavsett om det handlar om att ingjuta nytt mod i medarbetarna efter en tuff säsong eller inspirera att nå nya höjder

Alternativa föreläsare

Kattis Ahlström | Henrik Fexeus

Thomas Erikson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.