Vi välkomnar stolt föreläsaren, författaren, journalisten och energibomben Hillevi Wahl till Talking Minds-gänget!

Hillevi är en briljant talare, med många strängar på sin lyra. Hon föreläser t ex om:

  • Ledarskap och arbetsglädje – var sprider du omkring dig?
  • Träning/hälsa och motivation för ”vanlisar”
  • Missbruk, utsatta barn, psykisk ohälsa.

Läs vidare om Hillevi här så förstår du mer om grunden till hennes tre fokusområden!

 

Lär känna Hillevi ”the natural floater” genom 5 snabba frågor:

1. När har du känt dig riktigt cool?
Alldeles nyss, när jag lärde mig crawla. Det är världens häftigaste grej. Jag känner mig som en riktig superwoman i vattnet. Och när jag fick höra att jag är en ”natural floater” svimmade jag nästan av lycka. Det bådar riktigt gott inför mitt Triathlon-år 2017.

 

2. Vad lagar du för mat om du vill imponera på någon?
Haha. Kokta ägg. Världens bästa mellanmål.

 

3. Vilket är det konstigaste jobbet du någonsin haft?
Som journalist har jag fått prova på det mesta underliga, roliga, läskiga, spännande. Att vara författare och få betalt för att hitta på saker är också rätt konstigt, när man tänker efter. Men en gång i min ungdom när jag bodde i San Francisco arbetade jag med att plasta in kasettband till en präst som var ute och föreläste och liksom frälste kärlekstörstande kvinnor. Han sålde de där kasettbanden dyrt. Jag tyckte lite synd om kvinnorna som köpte dem.
Konstigt nog råkade jag ha för hög värme på inplastningsmaskinen – så alla banden blev raderade. Det var inte meningen. Men kanske ödets nyck. Jag fick såklart sparken.

 

4. Om du visste att du skulle komma undan med det, vilket brott skulle du begå?
Då skulle jag gå in i någon stor världsomspännande bankdator och omfördela resurserna. Så att världens rikaste fick lite mindre och alla ensamstående, kämpande mammor på jorden fick jättemycket mer pengar.

 

5. Vad tror du att folk gillar mest med dina föreläsningar?
Min energi och min glädje. Och alla aha-upplevelser. Och berättelserna om riktiga människor.

 

Dela nyheten