Kristian Luuk

Kristian Luuk är en av Sveriges mest älskade och skicklige programledare, och har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Kristian var en av grundpelarna i det kulturförklarade busringningsprogrammet ”Hassan” och senare i det legendariska pratprogrammet ”Knesset”. Han har fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow ”Sen kväll med Luuk” och lett ”Melodifestivalen” två år i rad. Från 2009 har han skapat TV-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström leda ”På spåret” i SVT.

Kristian har även gjort scenframträdande bl.a. i form av den hyllade föreställningen ”Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon” tillsammans med sin bror Martin Luuk.

Kristian var 2018 aktuell i ”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”, som startade i Stockholm och vars popularitet resulterade i en turné genom hela landet. Kända gäster intervjuades på scen av Kristian, med Instagram-fenomenet Daniel Hallberg som sidekick och husband, och publiken fick en underhållande talkshow live och exklusivt, utan TV-kameror.

Kristian är en mycket proffsig konferenicer och moderator, han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.

Kristian Luuks föreläsning:

”Hitta din grej” är en  inspirationsföreläsning med mycket igenkänning. Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut – hitta sin grej, helt enkelt! I föreläsningen kåserar Kristian om sin resa från Handelshögskolan till ”På Spåret”.

– Det började med att jag gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, och det slutade med att jag busringde till Jarl Kulle och sa bajs och la på luren. Vad hände egentligen däremellan frågar man sig, säger Kristian Luuk.

Kristian kan bokas som:

  • Konferencier
  • Moderator
  • Föreläsare

Alternativa föreläsare
Fredrik Lindström  |  Jenny Strömstedt |  Johan Wester

 

Agentur: Kahlo.
Fotograf: Kitty Lingmerth.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.