Tobias Karlsson

Behöver ditt företag en nytändning? Teambuilding? Vill du kickstarta festen? Ska någon gifta sig? Eller behöver ditt evenemang en skicklig konferencier eller moderator?

Tobias Karlsson började att dansa som 8-åring. Idag har han varit med i 14 säsonger av Let’s dance och turnerat världen runt som huvudrollsinnehavare med dansgruppen “Burn the floor”. Han har kammat hem alla guldmedaljer från svenska och nordiska mästerskap, pokaler, priser och utnämningar. Att dansa är något som Tobias verkligen älskar, men det har inte alltid varit en dans på rosor…

I föreläsningen får man följa med på en livsresa där Tobias talar om svåra hinder som mobbing, sexuell förvirring och sin kärlek till dansen. Tobias är inte rädd för att gå ner på djupet och prata om de svåra frågorna, vilket resulterar i att föreläsningen bjuder på skratt, tårar och en enorm känslomässig berg- och dalbana.

Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i sitt danskompani Move Your Feet och som en fantastisk inspirationsföreläsare runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Tobias Karlsson föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Skola
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Träning
tag copy 4 Created with Sketch. Underhållning
tag copy 4 Created with Sketch. Ungdomar och skola

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.