Tony Irving

För svenska folket är Tony Irving mest känd som den färgstarka juryordföranden i TV4’s populära program Let’s Dance. Nu är han dessutom aktuell med sitt nya TV-program ”Camping Queens”, om en oförglömlig husbilsemester genom Sverige. Utöver det är han författare till tre böcker, radiopratare, designer och fortfarande aktiv dansare och danslärare. Sist men inte minst är han också konferencier och föreläsare, och en väldigt medryckande och inspirerande sådan till på köpet!

Lyssna på Tonys fascinerande föreläsning där han generöst delar med sig av sina tankar och erfarenheter, sina motgångar och medgångar. En personlig och rolig berättelse om alltifrån fåfänga och fettsugning till världsmästerskap och stjärnglans.

Du kan med fördel också boka Tony som konferencier, där han har stor erfarenhet av att leda allt ifrån modevisningar till galor och konferenser. Eller så vill du göra något utöver det vanliga och lägga in en danslektion på företaget, eller helt enkelt ha någon som verkligen vet hur man startar igång dansgolvet på kick offen!? Oavsett vilket så kommer Tony komma dit med all sin energi och entusiasm, bjuda på sig själv till tusen, och garanterat bidra till att ni får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

Du ska anlita Tony Irving när du/din verksamhet vill:

  • Få en inspirerande och underhållande energikick
  • Stärkas i drömmarna och motiveras att tro på sig själv
  • Prova på en danslektion med guldkant

Tony Irving kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på en föreläsning:

  • LIFE, LOVE AND PASSION – Om att hitta sin passion i livet och att våga tro på sig själv, för att sedan ta steget till sina drömmar och mål.

 

i samarbete med promotor media

Tony Irving föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Entreprenörskap
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Motivation
tag copy 4 Created with Sketch. Personlig utveckling

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.